Bel voor meer informatie:

Tandartspraktijk kopen

Vergroot je kans op een snelle verkoop en goede opbrengst

Een tandartspraktijk kopen, spannend!

Wil je een tandartspraktijk kopen? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie? Dat zijn grote beslissingen die je niet dagelijks maakt. Goed advies is dan belangrijk.

Karssen Financieel is als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in de (para)medische sector. Persoonlijk contact is bij ons key. Bij ons heb je daarom een eigen adviseur die je met raad en daad bijstaat.

Experts op het gebied van praktijkbemiddeling

Onno Karssen kent de markt van praktijkovernames en heeft een uitgebreid netwerk. Dit is belangrijk omdat veel kopers en verkopers discretie belangrijk vinden. Veel praktijken staan daardoor in de ‘stille verkoop’ en ook kopers gaan vaak voorzichtig te werk. Het is daardoor lastig om elkaar te vinden. Wij zijn door ons grote netwerk de juiste partij om jullie samen te brengen.

Wij begeleiden dit soort processen regelmatig. We werken snel, correct en discreet. Je bent daarom bij ons in goede handen.

Tandartspraktijk kopen

Een praktijk overnemen

Karssen Financieel werkt anders dan de meeste bemiddelaars van praktijken. Door onze manier van werken, ben je er zeker van dat we jouw belang voorop stellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld het advies geven om niet met een bepaalde kandidaat in zee te gaan, maar ons verder te laten zoeken. Het is immers belangrijk om de juiste koper te vinden, zodat je je praktijk en klanten met een gerust hart aan hem of haar over kunt dragen.

Een praktijk is meer dan cijfers op papier. Wij begrijpen dit als geen ander en ons doel is de praktijkoverdracht die je beoogt. Wij zoeken daarom door tot we de juiste kandidaat gevonden hebben; een die past bij jouw wensen en het juiste bedrag voor de praktijk wil betalen.

Meedenken en scherp houden is hierbij onze taak, en die nemen we serieus.

Ben je net gestart als tandarts, wil je als tandarts een eigen praktijk beginnen of een praktijk overnemen?

In alle gevallen komt er op financieel gebied heel wat op je af. We nodigen je dan ook graag uit voor een kop koffie. Vanuit onze ervaring en expertise in de medische wereld, en met name bij starters, ZZP’ers en kleine zelfstandigen, kennen we het klappen van de zweep.

Op welke manier je ook begint met je carrière als tandarts, wij kunnen je vooraf al uitgebreid informeren over de risico’s waarmee je te maken krijgt. Hierbij kun je denken aan beroepsaansprakelijkheid, juridische vraagstukken, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid.

Heb je een vraag of opmerking? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.