Bel voor meer informatie:

Praktijk overnemen

Wij helpen je om je eigen praktijk of een koper voor je praktijk te vinden

Een praktijk overnemen, spannend!

Wil je een tandartspraktijk kopen? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie of mondhygiëne? Dat zijn grote beslissingen die je niet dagelijks maakt. Goed advies is dan belangrijk. Karssen Financieel is als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in de (para)medische sector. Persoonlijk contact is bij ons key. Bij ons heb je daarom een eigen adviseur die je met raad en daad bijstaat.

Experts op het gebied van praktijkbemiddeling

Onno Karssen kent de markt van praktijkovernames en heeft een uitgebreid netwerk. Dit is belangrijk omdat veel kopers en verkopers discretie belangrijk vinden. Veel praktijken staan daardoor in de ‘stille verkoop’ en ook kopers gaan vaak voorzichtig te werk. Het is daardoor lastig om elkaar te vinden. Wij zijn door ons grote netwerk de juiste partij om jullie samen te brengen.

Wij begeleiden dit soort processen regelmatig. We werken snel, correct en discreet. Je bent daarom bij ons in goede handen.

Dit maakt ons bijzonder

Karssen Financieel werkt anders dan de meeste bemiddelaars van praktijken. Wij werken met een methode waarmee we je belang altijd kunnen waarborgen. Je bent er daardoor van verzekerd dat we jouw belang voorop stellen bij zowel het aankooptraject. Soms is het daardoor ons advies om een bepaalde praktijk niet te kopen en verder te zoeken. Het is immers van groot belang dat je juist die praktijk koopt die precies aansluit bij je wensen.

Wij zijn er namelijk om met je mee te denken en je scherp te houden. En die taak nemen we serieus. Een praktijk is meer dan de cijfers op papier. Wij begrijpen dit als geen ander en kijken verder dan de cijfers. Met als doel de praktijkoverdracht die je beoogt.

Ben je net gestart als tandarts, wil je als tandarts een eigen praktijk beginnen of een praktijk overnemen?

In alle gevallen komt er op financieel gebied heel wat op je af. We nodigen je dan ook graag uit voor een kop koffie. Vanuit onze ervaring en expertise in de medische wereld, en met name bij starters, ZZP’ers en kleine zelfstandigen, kennen we het klappen van de zweep.

Op welke manier je ook begint met je carrière als tandarts, wij kunnen je vooraf al uitgebreid informeren over de risico’s waarmee je te maken krijgt. Hierbij kun je denken aan beroepsaansprakelijkheid, juridische vraagstukken, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid.

Heb je een vraag of opmerking? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.