Een praktijk overnemen, spannend!

Wil je een tandartspraktijk kopen? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie? Dat zijn grote beslissingen die je niet dagelijks maakt. Goed advies is dan belangrijk.

Karssen Financieel

Karssen Financieel is als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in de (para)medische sector. Persoonlijk contact is bij ons key. Bij ons heb je daarom een eigen adviseur die je met raad en daad bijstaat.

Onno Karssen

Onno Karssen kent de markt van praktijkovernames en heeft een uitgebreid netwerk. Dit is belangrijk omdat veel kopers en verkopers discretie belangrijk vinden. Veel praktijken staan daardoor in de ‘stille verkoop’ en ook kopers gaan vaak voorzichtig te werk. Het is daardoor lastig om elkaar te vinden. Wij zijn door ons grote netwerk de juiste partij om jullie samen te brengen.

Wij begeleiden dit soort processen regelmatig. We werken snel, correct en discreet. Je bent daarom bij ons in goede handen.

Wat je kunt verwachten van onze praktijkbemiddeling bij aankoop:

• Inventarisatie van de wensen en ideeën over je praktijk
• Maken van een praktijkanalyse: welke soort praktijk past bij je wensen
• Actieve zoektocht naar de praktijk die bij je past
• De potentiële praktijken bespreken en je voorkeur bepalen
• Contact leggen met potentiële praktijken
• Praktijkanalyse maken inclusief waardering
• Onderhandelingsproces voeren
• Maken van heldere afspraken over de overname
• Ostellen van de koopovereenkomst

Tijdens dit hele proces bewaken we je anonimiteit en houden we nauw contact.

Waarom kiezen voor Karssen Financieel:

✔ We werken snel, correct en discreet
✔ Persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1
✔ We houden van praktisch, niet van geneuzel
✔ Je maakt gebruik van ons uitgebreide netwerk
✔ Jouw belang gaat altijd voor
✔ We snappen wat je bezig houdt

DIT MAAKT ONS BIJZONDER

Karssen Financieel werkt anders dan de meeste bemiddelaars van praktijken. Wij werken met een methode waarmee we je belang altijd kunnen waarborgen. Je bent er daardoor van verzekerd dat we jouw belang voorop stellen bij zowel het aankooptraject. Soms is het daardoor ons advies om een bepaalde praktijk niet te kopen en verder te zoeken. Het is immers van groot belang dat je juist die praktijk koopt die precies aansluit bij je wensen.

Wij zijn er namelijk om met je mee te denken en je scherp te houden. En die taak nemen we serieus. Een praktijk is meer dan de cijfers op papier. Wij begrijpen dit als geen ander en kijken verder dan de cijfers. Met als doel de praktijkoverdracht die je beoogt.

Bel voor het maken van een afspraak!
033-7410111 of (06) 46 211 417

Ben jij op zoek naar een praktijk? Of wil je advies over de overname van een praktijk? Bel ons dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
In dit gesprek maken we kennis en legt Onno je alles uit over onze unieke werkwijze.