Bel voor meer informatie:

Praktijk starten

Karssen Financieel creëert rust door regelwerk uit handen te nemen

Vrije vestiging

Wil je een eigen praktijk starten? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie? Dan kun je een praktijk overnemen, maar vrije vestiging is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer je je eigen praktijk vanaf nul opbouwt, komt daar veel bij kijken. Wij kunnen je helpen om de juiste stappen te zetten. Je legt zo een stevige fundering voor je onderneming.

Karssen Financieel heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in diverse beroepsgroepen in de (para)medische sector. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons ben je verzekerd van een persoonlijke adviseur die je met raad en daad bijstaat.

Experts op het gebied van praktijkbemiddeling

Onno Karssen heeft veel ervaring met de begeleiding bij het opstarten van praktijken en beschikt over een uitgebreid netwerk. Goede begeleiding is goud waard. Waarom zou je de fouten maken die vrijwel iedere starter maakt wanneer er iemand is die je hiervoor kan behoeden?

Met onze hulp kun je doelgericht aan de start waardoor je sneller een goedlopende praktijk hebt. We werken snel, correct en discreet. Je bent bij ons in goede handen.

Dit maakt ons bijzonder

Karssen Financieel werkt anders dan de meeste adviesbureaus. Wij werken met een methode waarmee we kunnen waarborgen dat jouw belang altijd voorop staat. En we durven buiten de gebaande paden te denken. Soms is het daardoor ons advies om bepaalde zaken anders aan te pakken. Op die manier heb je straks de praktijk die precies aansluit bij jouw wensen.

We zijn er om met je mee te denken en je scherp te houden. En die taak nemen we serieus. Een praktijk is meer dan de cijfers op papier. We begrijpen dit als geen ander en kijken verder dan de cijfers. Met als doel de praktijk waar je van droomt.

Ben je net gestart als tandarts, wil je als tandarts een eigen praktijk beginnen of een praktijk overnemen?

In alle gevallen komt er op financieel gebied heel wat op je af. We nodigen je dan ook graag uit voor een kop koffie. Vanuit onze ervaring en expertise in de medische wereld, en met name bij starters, ZZP’ers en kleine zelfstandigen, kennen we het klappen van de zweep.

Op welke manier je ook begint met je carrière als tandarts, wij kunnen je vooraf al uitgebreid informeren over de risico’s waarmee je te maken krijgt. Hierbij kun je denken aan beroepsaansprakelijkheid, juridische vraagstukken, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid.

Heb je een vraag of opmerking? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.