PRAKTIJK VERKOPEN

Wil je je tandartspraktijk verkopen? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie? Dat zijn grote beslissingen die je niet dagelijks maakt. Goed advies is dan belangrijk.

Karssen Financieel

Karssen Financieel is als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in diverse beroepsgroepen in de (para)medische sector. We vinden persoonlijk contact belangrijk. Bij ons ben je dan ook verzekerd van een persoonlijke adviseur die je met raad en daad bijstaat.

Onno Karssen

Onno Karssen kent de markt van praktijkovernames als geen ander en beschikt over een uitgebreid netwerk. Dit is belangrijk omdat veel kopers en verkopers waarde hechten aan discretie. Veel praktijken staan in de ‘stille verkoop’ en ook kopers gaan vaak discreet te werk. Het is daardoor lastig om elkaar te vinden. Wij zijn de juiste partij om jullie samen te brengen.

Wij begeleiden dit soort processen regelmatig. We werken snel, correct en discreet. Je bent daarom bij ons in goede handen.

Wat je kunt verwachten van onze praktijkbemiddeling bij verkoop:

✔ Inventarisatie wensen en ideeën praktijkovername
✔ Koper analyse obv je wensen en patiënten
✔ Overleg over de unieke verkoopstrategie
✔ Analyse van de praktijk inclusief goodwill bepaling
✔ Contact leggen met potentiële kandidaten
✔ Potentiële kandidaten bespreken en voorkeur bepalen
✔ Voeren onderhandelingsproces
✔ Heldere afspraken maken over de overname
✔ Opstellen van de verkoopovereenkomst

We houden nauw contact zodat je precies weet wat er speelt.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen we razendsnel en discreet contact leggen met vele potentiële kandidaten. Dit vergroot je kans op een snelle verkoop en goede opbrengst.

DIT MAAKT ONS BIJZONDER

Karssen Financieel werkt anders dan de meeste bemiddelaars van praktijken. Door onze manier van werken, ben je er zeker van dat we jouw belang voorop stellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld het advies geven om niet met een bepaalde kandidaat in zee te gaan, maar ons verder te laten zoeken. Het is immers belangrijk om de juiste koper te vinden, zodat je je praktijk en klanten met een gerust hart aan hem of haar over kunt dragen.

Een praktijk is meer dan cijfers op papier. Wij begrijpen dit als geen ander en ons doel is de praktijkoverdracht die je beoogt. Wij zoeken daarom door tot we de juiste kandidaat gevonden hebben; een die past bij jouw wensen en het juiste bedrag voor de praktijk wil betalen.

Meedenken en scherp houden is hierbij onze taak, en die nemen we serieus.

Bel voor het maken van een afspraak!
033-7410111 of (06) 46 211 417

Denk je er aan om jouw praktijk te verkopen? Bel ons dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
In dit gesprek maken we kennis en legt Onno alles uit over onze unieke werkwijze.