Bel voor meer informatie:

Praktijk op Orde

Karssen Financieel creëert rust door regelwerk uit handen te nemen

Als je een praktijk koopt of start heb je allerlei ondersteunende diensten nodig.

Diensten die relatief weinig invloed hebben op de kosten, maar wél tijd kosten als je ze goed geregeld wilt hebben. En met goed bedoelen we: volgens de wet, conform eisen van de verzekering én tegen de juiste kwaliteit, service, voorwaarden en prijs.

Sinds 2011 hebben we uitstekende ervaringen met Voorpraktijken. Zij kunnen voor jou de volgende toegevoegde waarde bieden:

Ik neem een praktijk over

Er zijn allerlei lopende contracten, waarvan je niet weet of je ermee voldoet aan huidige wet- en regelgeving en of de kwaliteit, service, voorwaarden en prijs op orde zijn. Voorpraktijken kan vanaf de eerste dag dat je de sleutel hebt, op de praktijk komen en vrijwel zonder dat je er iets van merkt alle facilitaire facturen en contracten verzamelen, de praktijk bekijken en vervolgens ál deze zaken voor je verbeteren en in beheer nemen. Zo kun jij je bezig houden met belangrijkere zaken, maar weet je wel dat jouw praktijk facilitair op orde is.
Praktijk op Orde

Ik start een praktijk

Je kunt natuurlijk ’s avonds, als je moe op de bank zit, nog prijzen gaan opvragen voor afvalcontainers, energievergelijkers invullen of mailtjes sturen aan bedrijven om te vragen waar je op moet letten bij de aanschaf van noodverlichting. Of je vertrouwt op de aannemer, die mede afhankelijk kan zijn van provisies die hij krijgt over bepaalde producten. Je kunt dit ook allemaal laten regelen door Voorpraktijken.

Zij zorgen als onafhankelijke partij dat maar liefst dertig aandachtsgebieden voor je geregeld worden. Ook hier geldt weer: volgens de wet- en regelgeving en met de juiste kwaliteit, service, voorwaarden en prijs.

Ik verkoop mijn prakrijk

Als je jouw praktijk wilt verkopen, is het fijn als je kunt zeggen dat alles op orde is. Voorpraktijken kan dit verzorgen, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Tijdens het inventarisatiebezoek worden bovendien alle contracten die in de loop der jaren uit het zicht verdwenen zijn, opgevraagd en gedocumenteerd. Zo kun je de kopende partij precies vertellen hoe alles geregeld is én melden dat de kostenstructuur van facilitaire zaken geoptimaliseerd is door specialisten en dat de praktijk voldoet aan verplichtingen vanuit de wet en de verzekering. Nog niet overtuigd? Klik hier voor één van de vele referenties.

Heb je een vraag of opmerking? Laat dan hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.